Showreel

Εταιρική παρουσίαση

Μία σύντομη παρουσίαση από τις παραγωγές της Life Events, εταιρικού βίντεο, εκδήλωσης, συνεδρίου, συναυλίας, συνέντευξης και πολλαπλών δράσεων.

Εταιρικές παρουσιάσεις

Αττικό Μετρό

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. εμπιστεύθηκε την ομάδα της Life Events για την εταιρική της παρουσίαση και την παρουσίαση των έργων της στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Ενα απαιτητικό project, με ατελείωτες ώρες γυρισμάτων και χρήση drone, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Νέο κατάστημα Ε.Υ.Α.Θ.

Η ΕΥΑΘ για να επικοινωνήσει τη δημιουργία του νέου καταστήματός της στην Αγγελάκη, εμπιστεύθηκε την Life Events. Το βίντεο παρουσιάζει όλη τη μετάβαση από τη δημιουργία μέχρι την υλοποίησή της, περνώντας το μήνυμα που ήθελε στους καταναλωτές.

Φρουτομαγεία Ρεφανίδης

Η οικογενειακή επιχείρηση «ΦΡΟΥΤΟΜΑΓΕΙΑ ΡΕΦΑΝΙΔΗΣ», που εμπορεύεται φρούτα και λαχανικά και διαθέτει το μεγαλύτερο κατάστημα του είδους στη Βόρεια Ελλάδα, μας ανέθεσε την εταιρική της παρουσίαση. Παρουσιάζονται τα καταστήματά της, οι καινοτόμες προτάσεις της καθώς και η τροφοδοσία.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ/ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερό συνεργάτη της Life Events, καθώς μας εμπιστεύεται την κάλυψη όλων των δράσεων του αλλά και τις live streaming μεταδόσεις του.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την κάλυψη (live streaming), με 3 κάμερες, των Βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας

ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ

Η Αναπτυξιακή ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΑΘ ΑΑΕ/ ΟΤΑ μας ανέθεσε την κάλυψη Συνάντησης Εργασίας των φορέων του Τοπικού Εταιρικού Σχήματος της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του έργου DESTI–SMART.

Εφημερίδα “Μακεδονία”

Ενα ιστορικό μέσο της πόλης, η Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το portal www.makthes.gr, εμπιστεύθηκε τη Life Events για την πλήρη κάλυψη της Ημερίδας της που διοργάνωσε με τίτλο «Σχέδιο Θεσσαλονίκης». Η κάλυψη περιλάμβανε ζωντανή μετάδοση, βιντεοσκόπηση και απολογιστικό βίντεο

Provil

Η εταιρεία Provil, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στη βιομηχανία τροφίμων, στα 25 χρόνια της πορείας της, παρουσίασε τα νέα της προϊόντα και μας εμπιστεύθηκε για τη βιντεοσκόπηση του συνεδρίου της.

ΚΕΔΗΘ – Ru:rban 2019

Η ΚΕΔΗΘ μας εμπιστεύθηκε την κάλυψη του event που διοργάνωσε από 3 – 5 Δεκεμβρίου 2019, με εκπρόσωπους φορέων σε θέματα περιβάλλοντος και αστικής καλλιέργειας από 7 πόλεις της Ευρώπης. Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις, συναντήσεις εργασίας, επισκέψεις μελέτης σε αστικούς λαχανόκηπους της Θεσσαλονίκης και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Πανεπιστήμιο Rutgers – Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Το Πανεπιστήμιο Rutgers με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» μας ανέθεσε την παρουσίαση του project «Επαναπροσδιορίζοντας το Ελατοχώρι», όπου στο
πλαίσιο προγράμματος Εναλλακτικού Τουρισμού, οι σπουδαστές της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής κατέθεσαν τις εμπειρίες τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Πράσινο Ινστιτούτο

Το «Πράσινο Ινστιτούτο» μας εμπιστεύθηκε και μας ανέθεσε την υλοποίηση ενός σπουδαίου έργου που είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των φορέων στο δικαίωμα των Ατόμων με αναπηρία για ελεύθερη πρόσβαση παντού.
H Life Events ανέλαβε το σχεδιασμό του σεναρίου, τη σκηνοθεσία και την εκτέλεση του τηλεοπτικού σποτ για την προσβασιμότητα ατόμων με τύφλωση.

Europe Direct

Tο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Thessaloniki μας εμπιστεύθηκε σε ακόμη μία δράση του. Η Life Events κάλυψε την ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για το 112, το ευρωπαϊκό νούμερο έκτακτης ανάγκης.

Δήμος Σερρών – Animated Spot

Ακόμη ένας φορέας εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες της Life Events. Πρόκειται για το Δήμο Σερρών και τις πιλοτικές δράσεις προβολής για το πρόγραμμα Green Grew πράσινης απασχόλησης στη διαχείριση βιο-αποβλήτων και κομποστοποίησης. Η δημιουργία ενός Animated Spot αποτέλεσε και για εμάς πραγματική πρόκληση.

SKG Bridges Festival

Ενα ακόμη μεγάλο project που κάλυψε η Life Events είναι η διοργάνωση του SKG Bridges Festival, ενός φεστιβάλ πολιτισμού για νέους του Ευρωπαϊκού Νότου, με τη σύμπραξη όλων των κρατικών πολιτιστικών φορέων της Θεσσαλονίκης. Παρείχε ολοκληρωμένες παροχές επικοινωνίας και υπηρεσιών.

Υποψήφιοι Δημοτικών & Βουλευτικών Εκλογών

Τις υπηρεσίες της Life Events εμπιστεύθηκαν αρκετοί υποψήφιοι των βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Με παρουσιάσεις των προφίλ τους και συνεντεύξεις καθώς και με κάλυψη των δραστηριοτήτων και της καμπάνιας τους.
Ενδεικτικά Videos

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΥΑΝΑ Hellas

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ Hellas που δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου μας ανέθεσε την κάλυψη event για τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Θεσσαλονίκης. Τηλεοπτικό ρεπορτάζ εκδήλωσης, με δηλώσεις και στιγμιότυπα από την παρουσίαση καθώς και τα παρασκήνια της.

Ρεπορτάζ Αγοράς

Advertorial άρθρα με ρεπορτάζ αγοράς με δημοσιογράφο για την προβολή επιχειρήσεων. Ανάρτηση των άρθρων στην ενημερωτική ιστοσελίδα μας www.thes.gr, διανομή στα ΜΜΕ, ανάρτηση και προώθηση στα social media. Μας εμπιστεύθηκαν μεγάλες εταιρείες, όπως η ZAKCRET SPORTS, τα Ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ κ.α.