ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Life Events δημιουργήθηκε σαν ιδέα και υλοποιείται πια ως πράξη από δύο νέα δυναμικά μέλη της κοινωνίας μας, την Φωτεινή Κατσάλη και την Κική Σεφερίδου με στόχο όλες τις πτυχές της ζωής.

Με την βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών ενημερωνόμαστε, διερευνούμε, μαθαίνουμε από εσάς και εσείς από εμάς, θέλοντας να οικοδομήσουμε μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στον ανοιχτό διάλογο και την έγκυρη πληροφόρηση.

 

Προβάλουμε σε πρώτο πλάνο την εργασία, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα, αλλά και την καθημερινότητα της ζωής, μέσα από ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Καλύπτουμε με σοβαρότητα και συνέπεια τις εκδηλώσεις σας. Μέσα από συνεντεύξεις, αφιερώματα σε πρόσωπα και γεγονότα, με οπτικοακουστικά μέσα σας παρέχουμε την δυνατότητα να δείτε, να γνωρίσετε και να προβληθείτε.

 

Η ζωή του σήμερα, η ζωή του χθες, η ζωή του αύριο, πόσες διαφορές και πόσες ομοιότητες μπορεί να έχει? Μπορούμε άραγε εύκολα να επαναπροσδιορίσουμε την ζωή μας δίνοντας λύσεις σε προβλήματα και προβληματισμούς προσδοκώντας ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Πώς μπορούμε να προβληθούμε? Πώς μπορούμε να πετύχουμε?

Ανοίγουμε μαζί σας έναν νέο δυναμικό κύκλο ζωής, όπου όλοι και όλες, δίνετε με την μοναδικότητα σας μια άλλη διάσταση στα γεγονότα της Ζωής. Ταξιδεύουμε, ψυχαγωγούμαστε, φροντίζουμε την υγεία και την ομορφιά μας, εσωτερική και εξωτερική, πετυχαίνουμε επαγγελματικά και εξελισσόμαστε στη ΄΄Ζωή΄΄.

 

Γιατί η ζωή είναι γεμάτη από όλα και το Life Events ξεχωρίζει, επιλέγει και δίνει μια άλλη ποιότητα στην επικοινωνία και την πληροφόρηση.

 

Σας καλωσορίζουμε,

 

Φωτεινή Κατσάλη           Κική Σεφερίδου

 

 

 

VENETIA HOME PHOTO

 

 

FOTINI KATSALI FOTINES SKEPSIS

  

 300x250 ekoplismos endisi1

 

 

Kaloe Mastiha Vital

 

 

FOTINI KATSALI XORAFOXORA

 

 

FOTINI KATSALI AGIOS BASILIS

 

 

 

IOLE TRAVEL LOGO

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εγγραφή Newsletter

Social Media


FB LOGOYOUTUBE LOGO

 

Facebook

© Life-Events.gr | Thessaloniki | E: info@life-events.gr